nie żebym się jeszcze wtrącała (😛) w temat wyższości innych telefonów nad SE play, ale jako że sama się przymierzam do kupna telefonu i oglądałam kilka recenzji na temat różnych, oto na co trafiłam dzisiaj:
może mi się wydaje, ale pierwszy z wymienianych telefonów to właśnie xperia? 😛
będąc wcześniej posiadaczką telefonów marki Sony (telefonów, nie smartfonów) nie zawsze byłam zadowolona z jakości ich działania, dlatego mimo wszystko SE jest koncernem któremu jak najmniej ufam w kwestii smartfonów, czy to lww czy inne xperie. z doświadczenia wiem, że nawet jak na początku wszystko fajnie działało, to żywotność tych telefonów była zawsze bardzo krótka
Ale tak to będzie Kto ma jakiegoś galaxy będzie wychwalał Ace Kto ma xperie będzie wychwalał play. Ale nikt mnie nie przekona ze Ace jest lepszy od play
dziwną prowadzisz politykę, skoro nawet jeżeli wiesz, że posiadany przez Ciebei sprzęt jest poniżej oczekiwań to i tak zachwalasz go i polecasz innym użytkownikom. od tego jest to forum, żeby dowiedzieć się o wadach i zaletach różnych modeli, osobiście nie spotkałam się jeszcze z sytuacją gdzie ktoś kto posiada model mnie interesujący, zachwala same jego zalety, nie nadmieniając wad. telefonów idealnych nie ma