Mam telefon Sony Ericsson Xperia Neo V i zapomniałem wzoru nie pamiętam jaki dawałem e-mail i co wpisałem jako odpowiedź na pytanie proszę o pomoc
Posprawdzaj wszystkie swoje mail'e w końcu trafisz na właściwy.
Ale ja tego nie pamiętam bo to mój brat miał ten telefon i zakładał konto na gmail
Wgraj flashtoolem rom od nowa jeśli masz stock. Jeśli masz cwm to zrób wipe.
Wysłane z Xperii Neo V
Trochę to dziwnie wygląda. Mam telefon ale nie pamiętam kodu odblokowującego, email i nic w tym stylu.
mnie to wygląda na kradziony telefon.
Nie posądzajmy od razu o kradzież. Może sytuacja jest prawdziwa ale autor trochę kręci. Najpierw nie pamięta, potem telefon brata. Nawet jak tak to jeden albo drugi powinni znać maila albo chociaż wzór.
czyli wygląda na kradziony telefon
Odkąd zapomniałem hasła do telefonu i miałem z tym problemy w stylu potwierdzania danych osobowych, nr seryjnego telefonu, który kupił właściciel w salonie to nie ustawiam już blokady.
Jedyny sposób to oddać do salonu tylko musisz iść z dowodem osobistym właściciela faktycznego telefonu, umową i obowiązkowo pudełko z telefonu. W salonie mi powiedzieli jak to zrobić następnym razem, ale no cóż skoro kradziony to nic nie pomogę.
Dokładnie 🙂 Widzę, że bardzo wyluzowany i dobry moderator, a oby więcej takich.
Bez OT. Autorze wgraj przez flashtool od nowa oprogramowanie i tyle. Może telefon znalazł/ukradł, szczerze mnie nie obchodzi, ale kto tam go wie...
Wysłane z mojego GC TAB A73 za pomocą Tapatalk 2
Autorze wgraj przez flashtool od nowa oprogramowanie i tyle.
Temat wyczerpany, aby nie tworzyć dywagacji czy kradziony, czy od wujka/babci/cioci/siostry/psa, zamykam.