OmenHTX ale root działa dobrze na wersji 7.1 i 7.0 również 😉 S(w)ypnięte z Neo V za pomocą Tapatalk 2 Tak tylko wstawiam zapobiegawczo, okazało się że twórca Superusera zwalił coś od wersji nowszej niż 3.0.7 i są błędy gdy wstawi się go od razu do romu ... a tam siedzi 3.13. Czasami trzeba poprawić root przez paczkę Fix.
gregx6 Czy rom ma w sobie usunietą kompresje zdjeć tzn chodzi mi o to czy zdjecia lepiej beda na tym sofcie wychodzic?
OmenHTX Czy rom ma w sobie usunietą kompresje zdjeć tzn chodzi mi o to czy zdjecia lepiej beda na tym sofcie wychodzic? tak, ma usuniętą kompresję ---------- Post dołączono o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Jutro update do v7.3 lista zmian w 1 poście. Root naprawiony, specjalnie zablokowałem BL żeby to sprawdzić
gregx6 A jednak v7.3 jest:)... testuje 7.2 od wczorajszego wieczoru i sie mi spodobał choc roznicce w 7.3 sa znikome
OmenHTX jutro upload bo muszę dogłębnie sprawdzić czy działa root, a na Arcu jest to prawie niemożliwe bo każdy kernel ma pre-root. W pierwszym poście zamieściłem screen jak należy odświeżać ustawienia launchera
kolotko to zrob upload i kazdy sobie sprawdzi ... na neo v przeciez 🙂 ja osobiscie go doszczetnie przetestuje jak cos to pm
OmenHTX to zrob upload i kazdy sobie sprawdzi ... na neo v przeciez 🙂 ja osobiscie go doszczetnie przetestuje jak cos to pm wszystko już sprawdziłem, zainstalowałem na arcu .42 , dodałem root i CWM, zrobiłem full wipe i zainstalowałem S7.3 ... jest root i działa wyśmienicie 🙂 Więc jutro spokojnie wrzucam romy. Gdybym miał stałe łącze już by były, ale używam blueconnect i limity mnie ograniczają ...
kolotko kurde a szkoda bo mi dokucza zbugowany root w 7.2 =/ ale mam nadzieje ze w 7.3 juz tego nie bedzie 😃 @edit a nie masz jakiegos znajomego 😃 do ktorego mogl bys podskoczyc ^^
OmenHTX kurde a szkoda bo mi dokucza zbugowany root w 7.2 =/ ale mam nadzieje ze w 7.3 juz tego nie bedzie 😃 @edit a nie masz jakiegos znajomego 😃 do ktorego mogl bys podskoczyc ^^ spoko, jutro będzie ... i tak zaraz idę do roboty na 16 godzin ... ... ...
OmenHTX jutro znów re-upload ... 7.3 ma bootloop na BL Lock, na BL Unlock działa ... już znalazłem błąd i poprawiłem, więc osoby z BL Lock niech się wstrzymają do jutra i wrzucę 7.4
finkol Telefon na 7.3 złapał bootloopa i nie wiem jak go przywrócić do życia... ;/ recovery nie włącza sie przy stracie ma ktoś jakiś pomysł lub jakikś tutorial? Szukałem ale nie moge znaleźć. BL zablokowany
choina2k Finkol. Wgraj firmware flashtoolem. nie wyrywałes tego romu na ics przypadkiem? W sumie omenhtx napisał, że 7.3 łapie bootlopa na zablokowanym bl Wysłane z mt15i