Od jakiegos czasu krąży pogloska o smartfonie od Dell'a. Poki co jednak nic z tego nie wyniknelo. Dzisiaj jednak temat odzyl ponownie z tym, ze byc moze bedzie on obslugiwany przez OS Android. Jezeli by tak sie stalo, to-jezeli bedzie on tak dobry jak kompy tej firmy- nie moge sie doczekac co to bedzie.
zrodlo Engadget.com
Standardowo zapytam. Jakaś zbliżona data prezentacji jest? :chytry:
Jak by było troszkę więcej info to na główną pójdzie... 😉
Na razie musi tak pozostac w sferze pogloski. Nic wiecej na ten temat nie znalazlem :/
Wedlug The Wall Street Journal mozna sie spodziewac prezentacji na Mobile World Congress w Barcelonie 🙂
te przyciski dość dziwne i troszke szeroki 😃
wszystko fajnie tylko hardware dla androida musi miec 5przyciskow. Troszeczke jeszcze to przerobisz i wyjdzie super telefon 😃
?? 5 tzn jakie
ten lepszy ??
Lepszy 😃 Ale zrób go bardziej realistycznie, czyli głośniczek na górze nie może być tak blisko krawędzi - inaczej musi być więcej niewykorzystanego miejsca na obudowie 😉 Przyciski na dole ... coś z nimi zrób żeby nie wyglądały jak wklejone 😛 Poza tym OK 😉
Zamiast trackball powinien byc menu I bedzie piekny telefon :ok:
Jakoś mi to dziwnie wygląda... takie nietelefoniczne proporcje może 😉
Raczej wygląda jak laptop bez klawiatury... choć od della akurat można by się czegoś takiego spodziewać.
Wydaje mi się, że jakby nieco jednak okroić ten ekran, a pogrubić otoczenie-obudowę to stałoby się to bardziej wiarygodne 🙂
to mi lepiej wyszło jak zrobić go niewyraźnym wygląda jakby był autentycznym zdjęciem
Ten to już wygląda całkiem autentycznie 😉 Tylko ten krzywy wyświetlacz... :muqq:
złudzenie optyczne 🙂 bo jest prosty tylko się telefon rozszeża ku dołowi
ale naprawde wydaje sie ze z prawej strony na gorze jest mniejszy odstep od krawedzi niz z lewej :]
a tak to coraz blizej idealu :muqq:
lewa się bardziej rozmyła jutro jak wrócę ze szkoły poprawie