Potrzebuje aplikacji Aparatu z GB, według mnie była ona lepsza i podczas kamerowania nie było klatek. Chciałbym aktualny aparat odistalowac i zostapić go tym poprzednim z GB
tyko że ci to nie pójdzie zainstalujesz ale nie odpalisz próbowałem
Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
Hmm mam temat w pomocy technicznej, jednak na odpowiedź doczekać się tygodnia już nie umiem..
Jestem w ogóle wstanie wyeliminować przycięcia podczas kamerowania ?
Choćbym chciał wrócić na GB to nawet nie mam skąd go ściągnąć...
Witam możesz zrobić tak jak ja zrobiłem z launcherem z jednego z customromów który potem wgrałem do stocka. Zrób roota potem zainstalój root explorera potem cwm jak już będziesz to miał to przez rootexplorer wejdż w system/app wyszukaj ikonkę aparatu kliknij w opcje w rootexplorer jedna z nich będzie zip file będzie chodziło o zzipowanie instalki w tym przypadku aparatu WSZYSTKIE TE CZYNNOŚCI ROBISZ NA ROMIE Z KTÓREGO CHCESZ WYCIĄGNĄĆ INSTALKĘ POŻĄDANEGO PRZEZ CIEBIE APARATU. Potem wgrywasz ICS root cwm i jak już to wykonasz to plik z końcówką zip wgraj za pomocą cwm. Podczas instalowania może wyskoczyć komunikat o niepowodzeniu instalacji jednak nie przejmuj sie tym po odpaleniu telefonu powinno wszystko byc ok tzn. aparat powinien zostać wgrany. Oczywiście do wykonania tej operacji musisz mieć GB z którego wyciągniesz ową instalkę potem wracasz do ICS i instalujesz plik w formacie zip który zrobiłeś na GB
Wiesz może czy takie coś zapewni mi, że kamerowanie będzie płynne ?
Launcher to co innego, do aparatu potrzebne sa jeszcze biblioteki (choćby libcamera.so i kilka innych), moduły w kernelu itd.. Aplikacja aparatu korzysta z fizycznego urządzenia, launcher to tylko aplikacja.
podłącze się do tematu co zrobić by na ICS mieć płynnośc aparatu taką jak była na gb ? na stokowym romie jest tragedia pobralem z xda rom zrobiony na ics i kamera chodzi idealnie dailer otwiera sie w ułamku sekundy , czy są jakieś mody na stock ics żeby to chodziło normalnie ?