Ema
Mam taki problem gdy podłączę telefon pod USB do PC i chcę odznaczyć debugowanie USB i nie reaguje po prostu znowu się zaznacza.
telefon niedawno wrócił z serwisu więc jeszcze nic z nim nie robiłem mam wgranego CyanMobile
refresh.......
Mam ten sam problem , posiadam program "Samsung Kies" oczywiście włączyłem opcje , aby sam sobie pobrał stery wszystko fajnie tylko jak podłanczam pod USB komp go widzi lecz "Samsung Kies" ładuje ładuje.. ale połączyć się nie umie . Prosze o odpowiedz .
Pozdrawiam 🙂
@mrtryba: A masz stockowy soft czy custom rom ??
To wgraj sterowniki boże czy nie możesz trochę pomyśleć???!!!!
Wysyłane z mojego R800i za pomocą Tapatalk 2
mam ten sam problem , posiadam program "samsung kies" oczywiście włączyłem opcje , aby sam sobie pobrał stery wszystko fajnie tylko jak podłanczam pod usb komp go widzi lecz "samsung kies" ładuje ładuje.. Ale połączyć się nie umie . Prosze o odpowiedz . Pozdrawiam 🙂
mam ten sam problem , posiadam program "samsung kies" oczywiście włączyłem opcje , aby sam sobie pobrał stery wszystko fajnie tylko jak podłanczam pod usb komp go widzi lecz "samsung kies" ładuje ładuje.. Ale połączyć się nie umie . Prosze o odpowiedz .
czytaj uważnie !!!
Ami to kotoś pomoże ? ;d
Mam wgrane sterowniki
podłączam fona pod USB, wybieram podłączenie przez USB problem w tym że nie mam tam przycisku " podłącz usb " czy jakoś tak ;d, mi i koledze tego samego dnia wgrywałem CyanMobile i jemu działa normalnie a mi nie :zdegustowany:
Na windows 7 kies miał takie same problemy u mnie, u dziewczyny (xp) wszystko śmiga a u mnie nie, zrobiłem format (oczywiście nie xe względu na kiesa) i u mnie na w7 też już działa nie wiem o co mu biega... Nie dopracowany program i tyle
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
michci0 dzięki ci , zrobiłem reseta i wszystko śmiga nawet nie laguje jak wtedy . Bardzo ci dziękuję 🙂:)🙂