W markecie pojawila sie aktualizacja aplikacji YouTube (4.0.23) - niestety wywala sie na naszych Xoomach z zainstalowanym ICS 4.0.4 EOS. Musialem z kopii przywrócić poprzednia wersje (4.0.8E). Prosze o potwierdzenie.
Wysłane mobilnie z tabletu Xoom
A masz zainstalowane najnowsze Gaaps?
Najnowsze.? No to z kwietnia chyba, ale YouTube i tak tam nie bylo, trzeba bylo pobrac z marketu. Jaka wersje YouTube tube masz w swoim Xoomie?
Ja parę dni temu jak robiłem EOSa to miałem aplikację zainstalowana. Jednak fakt, teraz sprawdziłem i nie trybi. Odinstalowałem i zainstalowałem ją od nowa jednak dalej wywala buga. Na szczęście nie korzystam z niej zbyt często więc nie przezkadza mi to, jednak jest to błąd która należy zgłosic Teamowi EOS.
Gaaps nie zawiera już youtube a problem jest już nie tylko z youtube ale z ostatnia aktualizacją Google Play Music czy jakoś tak, program wywala się bo brakuje klasy która jest częścią API 16 jak wiadomo w ICS jest API 15, problem prawdopodobnie leży po stronie Google który zrobił jedna paczkę dla ICS i JB
jaka jest ostatnia wersja Youtube, które działa? moja działające to 4.0.8E - była późniejsza?
ta jest ostatnia działająca potem jest już 4.0.23 ta nie działająca
Dziękuję
Gdzie mozna pobrac ta ostatnial dzialajaca