Jak w temacie. Czy znacie jakieś ciekawe zamienniki standardowego launchera na nasz tablecik? Najlepiej żeby miał dużą możliwość personalizacji, możliwość tworzenia folderów itp. Jeśli macie jakieś propozycje to proszę je opisać 🙂
Wysyłane z mojego Iconia A500 za pomocą Tapatalk 2
Apex albo nova. Ja mam na rom Thora wrzucony apex (full) i śmiga pięknie. Da się nawet na dock wrzucać widgety ale tylko o rozmiarze 1x1. Foldery też da się tam umieścić. Można też znaleźć w sklepie googla tematy do tego launchera.
Czy to normalne, że muszę mieć uprawnienia root żeby dodać na pulpit widżet ? Zakupiłem właśnie apex full. i powoli go ogarniam
A masz w ogóle roota? Jeśli masz to w Apex w Ustawienia zaawansowane zaptaszkuj "Włącz root helper' i wtedy z szuflady można dodawać widgety. A jak nie masz to normalnie dodawaj je poprzez długie przytrzymanie palca na ekranie.
No tyle to już odkryłem 🙂 wszystko działa ale mimo roota po dodaniu niektórych widżetów nie da się zmieniać jego stylu przez opcje widżetu. Na stockowym launcherze działało wszystko ok. Pomimo tego apex to ciekawy wybór.
Dobry na taby tez jest GoLauncher HD 😉
Ja używam ADW i jestem zadowolony