Cześć!
Kupiłem wczoraj w sklepie Androida BG2 EE (mogę pokazać dowód zakupu, na wypadek gdyby ktoś sądził, że piszę z pirackich powodów:P).
Niestety, gra nie chce mi się zainstalować - po dłuuuugim (kilkugodzinnym - nie mam pojęcia dlaczego) ściąganiu Sklep Play resetuje na ok. 80% pobieranie i znowu widzę 0% 🙁Po trzech razach uznaję, że nic z tego nie wyjdzie.
Na swoim tablecie (Samsung Galaxy Tab 2 10.1) mam ok 8 GB wolnego miejsca, więc gra swobodnie się zmieści. Byłem także betatesterem BG1 zanim ją wypuszczono na Androida i gierka chodziła elegancko - wydaje mi się, że druga część także będzie (ten sam silnik).
Chyba jedynym ratunkiem dla mnie, aby skorzystać z kupionej gry jest... ściągnięcie z Internetu pliku APK i OBB i wrzucenie ich bezpośrednio na tablet?
Tylko czy znajdzie się dobra dusza, która na priv napisze mi skąd mogę takie coś ściągnąć i jak powinno to wyglądać (ostatni raz robiłem to przy okazji betatestów BG1 właśnie i nie bardzo pamiętam jak to zrobić, żeby instalacji nie zepsuć)? Nie znam niestety portali, które dają takie możliwości, a nie wątpię, że jeszcze takie istnieją 😉