Witam.
Mam problem z moim telefonem, a zwłaszcza z kartą. Otóż dzisiaj znikąd pojawił mi się problem informujący mnie o tym, że moja karta jest zniszczona. Nie mogłem jej sformatować. Natomiast mogłem w Recovery re-flashować mój obecny ROM jak i instalować inne. Problem się pogorszył gdy usunąłem dane użytkownika. Po wykonaniu tej czynności nie mogę już w Recovery przeglądać zawartość mojej karty. Windows nie odczytuje jej, co utrudnia mi sformatowanie jej na komputerze albo wykonanie kopii awaryjnej. Sprawdzałem też na LG KP500, lecz nie odczytywał on mojej karty. Sprawdzałem na internecie lecz bez skutecznie.
EDIT: Przetestowałem moją kartę na starym telefonie Nokia 2730. Karta się idealnie włączyła lecz gdy chcę ją otworzyć wyskakuje mi zapytanie o hasło, którego nie znam, gdyż nigdy nie ustawiałem hasła na moją kartę. Udało mi się też otworzyć zawartość mojej karty w Recovery, przez co zaflashowałem ROM bliższy HTC Sense. Gdy teraz wkładam kartę, szybko otrzymuję komunikat o tym że moja karta została usunięta.