Witam robiłem dziś zdjęcia moim S3 w słabym oświetleniu i oglądając je teraz zauważyłem że zdjęcia są strasznie nie wyraźne...Czy ktoś mógłby polecić mi jakiś program żeby polepszyć jakość ich?
A sprawdzałeś najpierw ustawienia w aparacie? Bo to nie jest normalne...
Slabe oswietlenie + nie zrobil AF prawidlowo co spowodowalo wlasnie takie a nie inne zdjecie. Do autora jezeli widzisz na telefonie ze tragedii nie ma to mozesz skusic sie na zgranie zdjecia na komputer i poprawic ostrosc oraz rozmyc tlo z tylu aby bylo ok ale jak mam byc szczery to nie ma aplikacji ktora by zrobila super magie ze zdjecia jezeli mowa o GP.. mozesz ryzykowac ale jak dla mnie efektu jakiegos powalajacego nie zrobisz, polecam GIMP'a gdyz jest darmowy a cudowac na nim mozesz calkiem niezle na YT znajdziesz tutoriale jak poprawic " zepsute " zdjecie
Niestety kiepskiego zdjęcia nie warto poprawiać. Polecam włączyć w ustawieniach aparatu funkcję stabilizacji, a przy bardzo małej ilości światła używać funkcji lampy błyskowej.
A teraz ciekawostka... jak dla mnie, przy użyciu lampy błyskowej, zdjęcia mają zwalony balans bieli. Baaaaaardzo zimny.