Witam
Nie wiem czy w dobrym dziale pisze jak nie to przepraszam.
Poszukuje programu lub kogos kto jest w stanie taki program napisac. A mianowicie chodzi o to aby na tablecie z androidem 4 dzialal jakis program do przechowywania informacji o kiencie.
Wyjasniam dokladniej.
Jestem mechanikiem samochodowym mam grono swoich stalych kientow ktore sie rozszerza. I niestety juz nie ogarniam wszystkich na raz i nie pamietam co i kiedy bylo naprawiane lub za ile.
W mojej mysli program nie musi miec opcji faktur stanow magazynu itp.
A z kolei w exelu nie chce mi sie bawic w uzupelnianie ramek. Niekiedy jest to czasochonne.
Progam musialby byc prosty, posiadac gotowe juz rubryki na wpisanie danych np. nr rejestracyjny , marka i tym pojazdu, telefon , vin, i przedewszystkim co bylo wymienione i kiedy.
Po wcisnieciu zapisz. tworzy sie pod danym numeram kartoteka pojazdu a informacjie moga byc segregowane np. wedlug nr. rejestracyjnego alfabetycznie lub aby bylo okienko szukaj gdzie wpisze nr i pojawi sie kartoteka. A przy nastepnej naprawie w tym samym aucie wchodze w kartoteke i dopisuje kolejna usluge z data ,
bajka by bylo jakby to sie jeszcze samo archiwizowalo np. na karcie pamieci i synchronizowalo z PC winXP
To tak ogolnikowo
Niecierpliwie czekam na odpowiedzi bo nie wiem czy brac jakiegos taniego tableta czy nie..
Pozdrawiam