Witam, nie wiem gdzie to zamiescic wiec pisze tutaj...
Moj sgs I9000 po probie flashowania nie wstaje... wczensiej zrobilem na nim wip'e. Pare razy wlaczalem tryb downloading i probowalem odinem wrzucic starszy ROM. W programie mialem "setupconnection" i na tym sie zatrzymalo. Wyczytalem ze to moze byc problem sterownikow, ale po instalacji kiesa i reszty dzialo sie to samo, a ponadto pojawil sie kolejny problem (moze z uwagi na wielokrotna ilosc prob :/ nie wiem)...otoz... wlaczam odina, podlaczam telefon i probuje odpalic tryb downloading.... Tryb uruchamia sie na mmoment, po czym w pasku wysakkuje informacja o awarii urzadzenia podpietego pod usb... ekran znow gasnie :/ Wobec powyzszego nic nie moge zrobic, bo program nie widzi telefonu...
Piszę, bo jestem juz w desperacji, nigdzie nie moglem doszukac sie podobnego przypadku, prosze o pomoc. Pozdrawiam
P.S operacje przeprowadzane na laptopie "lenovo"
Edit: raz udało mi się połączyć, odin wykryl telefon wiec od razu puscilem falshowanie (majac juz wczensiej zaladowane pliki). Proces niby się rozpoczął, ale tryb downloading sie wylaczyl i powrocilem do punktu wyjscia :|