Witam !! Mam takie pytanie do posiadaczy Sony Ericsson Xperia Neo V, powiedzcie mi kiedy mruga zielona dioda przy tym telefonie?? nieraz własnie widze ze mruga, myslałem ze przy tym telefonie powinna mrugac cały czas ale chyba to zalezy od czegos bo nie widze to tylko raz na czas:) prosze napiszcie czy faktycznie to od czegos zalezy?? czy moze cos jest nie tak??
Zielona dioda powiadamia o nieodebranych połączeniach
Mruga bo masz nie przeczytane powiadomienie - SMS, nie odebrane połączenie, mail lub przypomnienie z kalendarza. Nie wiem jaki sens miałoby miganie diody non stop, ale spoko. Temat założyłeś w nieodpowiedniej kategorii. Zapewne było już setki takich tematów.
Wysłane z mojego GC TAB A73 za pomocą Tapatalk 2
czyli ona nie miga od tak sobie tylko przy nieodebranych połaczeniach?? pamietam raz miałeem jeszcze ericssona i ta dioda migała cały czas:) myslałem ze i tutaj tak bedzie:)
To źle myślałeś, to trochę nowsze urządzenie od Twojego starego SE... Miga od tak sobie i naucz się konstruować zdania i nie używać podwójnie znaków zapytania.
sorki to mój pierwszy post gdziekolwiek poprostu chciałem zapytac.
Nie zakładając nowego tematu.
Dioda LED po aktualizacji z 2.3.4 na 4.0.4.
Przestała mrygać, Brak reakcji na wiadomość jak i na Nieodebrane połączenia.
Czy to jest normalne dla tej typu aktualizacji czy jakiś błąd mógł się "wkraść" ?
Tak, jest to normalne przy skopanym oficjalnym ICS
Czy jest na to jakiś sposób ? czy jedynie rootowanie 😛
Nie.
Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
https://forum.android.com.pl/topic/192425-tutorial-ics-dioda-led-powiadomienia/
na LWW dziala bo sam tak robilem nie wiem jak z Neo ale dzis sprobuje i zdam relacje
Edit: a wiec wgralem to przez CWM. Dziala dioda przy odebranym smsie natomiast nie dziala jeszcze przy nieodebranym polaczeniu. Powalcze jeszcze. Ktos sie przylaczy do walki? 🙂