Witajcie. Aktualnie posiadam Sony Ericssona Live With Walkman. Ostatnio wpadło mi trochę kaski i myślę nad zmianą telefonu na coś nowszego. Po głowie chodzi mi Xperia U i Arc lub Arc S. Co lepiej wybrać? ARC kupiłbym używaną a U nową za jakieś około 800zł. Można jeszcze za jakieś 900 kupić SGSa 2 z pękniętą lekko szybką ale nie wiem czy to dobry wybór... Proszę o pomoc i ewentualnie podanie mi telefonu który warto kupić do tych 800 złotych. Głównie chciałbym większy ekran niż ten w Live no ale Arc ma prawie te same podzespoły więc nie wiem czy jest sens wydać 800zł na sam ekran, aparat i wyjście HDMI...
Ten wyswietlacz w Xperi U ma nie wiele wiekszy wyswietlacz, bo tylko 3,5. Jest jeszcze Ace 2 z ekranem 3,8 i dwurdzeniowy procesorem, uzywany SGS z 4 , albo Arc z 4,3.
Wysłane z Evo 3D by matw4.
SGS jest lepszy od Live? No właśnie boli mnie te 3,5 cala w Xperii U . A i jak jest w niej z pamięcią? Jedni piszą że ma 8GB a inni że 4GB, jak jest w rzeczywistości ?
2 GB na system ,2 GB na aplikacje ,4 GB dla użytkownika.
Nadal się zastanawiam i nie wiem co wybrać... Póki co Biorę pod uwagę głównie Xperię U i Galaxy Ace 2. Co będzie lepsze ?