Brakuje drugiego rdzenia...
Ale do rzeczy wszystko śmiga ok pod warunkiem że w tle nie ma innych rzeczy, można to ustawić we właściwościach systemu.
Niestety skutkuje to wolniejszym uruchamianiem aplikacji.
Do WWW polecam Opere Mini, ew. Opere Mini Next - brak flasha ale śmiga szybciej niż na kompie - oczywiście nie są to w 100% pełne strony bo serwer opery je optymalizuje więc bym się nigdzie nie logował z tej przeglądarki. Standardowe przeglądarki (systemowa, opera mobile, aurora, chrome) działają podobnie czasem trzeba czekać na stronę, i jak klikamy to nasze klikanie się kolejkuje i za chwilę mamy przeskok ekranów, co czasem skutkuje efektem zupełnie innym niż zakładaliśmy.
Aurora czasem blednie obsługiwała flasha na stronie weeb.tv - dziś była aktualizacja muszę sprawdzić czy coś się zmieniło.
GRY ok czasem przycinają w porównaniu do SGS2 (to samo GPU), ale to pewnie wina jednego rdzenia i I/O - słabo wypada w testach i jest to odczuwalne wczytywanie trwa długo.
PDF zależy co kto przegląda Documents ToGO bardzo ładnie - testowałem 10 MB pliki książki i katalogi ze zdjęciami
Skype / GG bez problemu wideo słabe ale o tym niżej
WiFi - słaby zasięg i bywa że się zrywa patrząc na zdjęcia bebechów innych tabletów może dało by się jakąś antenę dorzucić/zmienić.
3G nie testowałem ale widziałem że jest aplikacja telefon wiec teoretycznie można dzwonić.
Wyświetlacz - bardzo ładne kolory i kąty widoczność z każdej pozycji - nie ma żadnych negatywów obrazu etc. Ciekawostka 10 punktowy multitouch.
Głośnik i kamerki - ogólnie to bardzo słabo, szkoda że przednia kamera nie jest na środku może wtedy ekran doświetlał by twarz i było by coś więcej widać na Skype
Bateria długo trzyma ok 8 g pracy - www/film - pewnie dla gier będzie dużo szybciej się rozładowywać. Zasilacz ma na wyjściu 2A ale chyba to za mało włączone urządzenie długo się ładuje. Tablet można również ładować przez złącze usb.
USB host Myszka i klawiatura działa, pamięć - obsługuje tylko pendrive być może hdd pójdzie na aktywnym hubie usb. Nie mam aktywnego/pasywnego huba usb wiec nie wiem jak się zachowa kilka podłączonych urządzeń.
Za tą cenę to warto zacząć zabawę z Androidem aczkolwiek chyba poczekam na dwurdzeniowce które powoli wchodzą do marketów 😃
Pozdrowienia