Witam posiadam Samsung Galaxy Tab 2 7.0 GT-P3110 i mam pytanie a chodzi mi o to ze kupilem dzis karte 32 gb wlozylem i jest ze wykrywa ja;) I teraz moje pytanie brzmi jak przeniesc zainstalowane pliki(gg,facebook,sygic mobile itp) na karte pamieci ta 32GB?
wchodzisz do ustawień > aplikacje > klikasz np w gg i dajesz przenieś do SD
osobiscie ci nie powiem czy ta opcja jest w twoim tabie bo go nie posiadam ale w wiekszosci systemow tak jest
Tez tak myslalem tak mialem w telefonie a tu wchodze w aplikacje i jest tylko wymus zamkniecie odinstaluj i wyczysc cache nie ma wlasnie przenies na SD. Probowalem np nawigacje przenioslem instalke na ta karte 32gb zainstalowalem potem przenioslem przez Astro file menager i nie chodzi juz czy ktos wie jak to przeniesc moze jakims programem?
App2SD spróbuj, a jak nie to pozostaje Ci zrobienie roota i wgranie jakiegoś zmodyfikowanego roma
Nie pomaga bo ta aplikacja jak klikam tam dany plik odrazu przenosi mnie do Aplikacje a tam jest brak tej funkcji;/ a sie jakos to ineczej? o co chozi z tym rootem?
musiałbyś wgrać jaki ROM od kogoś kto przerobił oryginalny system i być może umożliwił przenoszenie appek 🙂