Jak w temacie. Który telefon jest lepszy i dlaczego? Telefonu będę głównie używał do słuchania muzyki i gier.
Pozdrawiam.
X10 lepsza, procek 1 GHz a w galaxy Ace masz tylko 800mhz, x10 ma więcej ramu. Lepsza x10
Wysyłane z mojego R800i za pomocą Tapatalk 2
ace2 lepszy wiadomo.na dwurdzeniowy procesor,lepszy układ graficzny,jest nowszy.x10 to przeżytek z adreno 200.żadna gra ci na tym nie pujdzie
Ale o jakim Ace mówisz o I czy II bo to sporą roznica, jedynka jest do niczego tnie się na prostych czynosciach, natomiast II to już całkiem co innego.
Wysłane z Evo 3D by matw4.
On napisał samo Ace nie 2 więc nie pisz ze Ace 2 lepszy -. -
Samsunsgalaxy3 tak? To czemu działa minecraft na x10 albo jak się nie mylę dead Tiger?!
Xperia X10 jest znacznie lepsza od Ace
-posiada procek 1ghz armv7 a Ace 800mhz armv6
-posiada zdecydowanie lepszy aparat
-posiada wiekszy ekran o wyzszej rozdzielczosci
ogolnie nie ma sie co zastanawiac 🙂
oczywiście, że X10 jest lepsza od Ace, jednak ja bym poszedł jeszcze w stronę Neo V, wydajniejsza, ma 512 mb ram, a X10 384, a do tego Neo V ma ICS producenta, szałowy jakiś on nie jest, ale może go dopracują.
Może powiedz jaką kwotą dysponujesz?
Popieram. X10 nie jest zbyt udanym telefonem, a tym bardziej ace. W tej cenie proponuje ci Se LWW, neo v , oraz może gdy troszkę dopłacisz Galaxy S (teraz go mam i bez porównania jest na 100 % lepszy niż x10 (miałem oba telefont)).
mateo96n: nie wiem czy jest sens dopłacania do SGSa. Lepszym wyborem byłby chyba Neo V, ekran trochę mniejszy, procek słabszy, ale przynajmniej jak będzie trzeba to zdjęcie w nocy zrobisz.
Hmm... Gdy faktycznie nie może dopłacić ani grosza więcej lub lampa błyskowa jest mu niezbędna, to najlepszym wyborem faktycznie będzie Neo V. Jednak gdybym miał wybierać pomiędzy Se neo v a Samsungiem galaxy s oraz dopłacić chociażby te 100 zł wybrałbym tego drugiego (i to nawet bez zastanowienia 😉 )
On napisał samo Ace nie 2 więc nie pisz ze Ace 2 lepszy -. - Samsunsgalaxy3 tak?
Samsunsgalaxy3 tak?
On napisał Ace więc nie pisz, że Samsung Galaxy 3... Jak kogoś upominasz, to się bardziej postaraj:)
Z tych dwóch to x10, lepsze wnętrzności i większy ekran. Ale jak wspomniano w tym przedziale cenowym kupisz coś wydajniejszego...
Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
Kwota jaką mogę przenzaczyć na telefon to 900 zł. Co najlepiej za to kupić?
LG3D 😉 Albo szukaj SGS2 uzywanego .
Masz 900zł na telefon i chciałeś kupić X10 albo Ace 1? Za tą kwotę najlepiej polować na LG 2X/Sensation, a może nawet jakiś używany SGS2 się trafi.
Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej. Zapomnij o X10 i Ace z taką gotówką.
judas77- użytkownik który zadał to pytanie nazywany się samsunggalaxy3 i ja się go spytałem samsunggalaxy3 tak? Bo pytałem się go czy Ace czy 2. Więc ty uważaj kogo poprawiasz -. -
Wpatapatowane© z xperi play 😛
No właśnie za 900 zł polecam Sensationa bardzo szybki telefon i pewnie się go trzyma w ręce i obudowa dobra nie to co w NEO V ;D
Za 900zł. to najlepiej poszukaj używanego SGS2. Dopóki tego telefonu nie kupiłem to myślałem, że ludzie go przechwalają, no ale to jednak nie prawda. Ten telefon naprawdę jest zarąbisty.