witam.
powrocilem znow do htc hd 2 bo byl na mnie najwygodniejszy 🙂 super pieknie tylko teraz takie pytanie , chodzi o to ze mam rom nexus hd2 nand.
zrobilem sobie partycje fat32 na pliki i inne dziadostwa , i partycje ext2 jako pamiec wew do instalacji aplikacji i teraz pytanie , strasznie wszystko muli tzn ogolnie aplikacje chodza troszke wolno czasami dosc dlugo leo mysli , czy to przez ta partycje ext2 ?? za wolna karta microsd class 4 ?
to jest przyczyna czy da sie cos z tym zrobic ? oczywiscie oprocz kupowania nowej karty sd klasy od 6 do 10 ;p
bo jak narazie nie mam kasy , a wydaje mi sie nie przed tem nie mialem takich problemow moze cos zle robie??
ja robilem tak :
w
MiniTool Partition Wizard Home Edition zrobilem partycje 6gb fat32 primary , pozniej 1gb partycje primary ext2 i 250mb partycje primary swap
pozniej wgralem rom nexus hd2 nand przez recovery i zaraz po tym jak pisali zainstalowalem A2SDKillerV11_GB.zip
pozniej uruchomilem rom ustawilem jezyk nie logowalem sie do google , zrestartowalem tel do recovery i wgralem :Data2SDInstallerv1.3_GB.zip
no i wszystko pieknie ladnie bo w pam wew widnieje 1gb pameci wolnej ale muli
czy jest jakis inny sposob na zrobienie app2sd ?