Witam,
Zakupiłem Modecom Freeway Tab 7.0. Ponieważ nigdzie nie znalazłem takiej informacji - pytam. Czy istnieje jakiś działający tuner DVB-T po USB na ten tablet?
Pozdrawiam,
Smok
Bez modyfikacji to raczej żaden, znalazłem za to na forum goclever a103 sterowniki do dvb-t. Wyglądają obiecująco, niestety nie mam jak ich przetestować. dvb-t media tech 4183 powinien na nich dobrze chodzić
Forum po zmianach, link nie działa
Też to czytałem i właśnie się zastanawiam, czy nie spróbować. W sumie, z tego co widzę, root tu jest, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żeby pokombinować. Tylko, że tam trzeba mieć CM. Zresztą ten media tech nie jest jakiś kosmicznie drogi, więc w razie czego zostanie do laptopa 😉
Postępowałem zgodnie z instrukcją ale niestety u mnie nie działa. Nie wykrywa urządzenia.
Jak już dostanę w łapy to obadam. Teraz nic nie mogę powiedzieć. Jeśli nie wykrywa to pewnie nie wkompilowałeś driverów. Bądź zrobiłeś to źle. Bądź nie masz CM, choć na obecną chwilę nie wiem, na ile to potrzebne. Bądź po prostu nie będzie działać i już 😉 Choć z drugiej strony... zawsze jest jakieś ale, dlaczego nie działa, a nie że nie będzie działać i już...