Tak, ja go na gwarancje oddałem. Telefon tez nie był nigdy zalany, ale wiadomo. Jak jest ciepło i jade np. na rowerze, pot działa. Pytałem zresztą gościa w serwisie skąd tam się mogła woda wziąć, jeżeli nie wpadł do wody nigdy. Mówi, że albo pot, albo jakaś kropla nawet deszczu czy coś. Ale jesli jestes pewien, że nawet pot nie mógł się tam dostać, to oddaj śmiało. Mój telefon z potem napewno miał doczynienia, ale nie aż tyle, żeby się takie coś pojawiło. Po prostu gdzieś musiało mi coś skapnąć na niego. Już się przyzwyczaiłem bez Home'a, a raczej bez vol up, bo home pod vol up mam. A do dowload mode wchodze przez wtyczkę unbrick.
Mówicie że przyciski to całość z ekranem czyli nie ma możliwości wymiany samego przycisku Home?
Niestety. Szukałem na allegro samego modułu tych przycisków, ale to jest wszystko razem, razem z szybka, dotykiem, ekranem i ramką. 500 złotych mi powiedzieli.
To jest to całe - http://allegro.pl/oryg-wyswietlacz-lcd-dotyk-galaxy-s-i9000-i9001-i2472737693.html
A jak oddam sam do Samsunga to mam informacje z pierwszej ręki co z telefonem, dobrze to rozumiem?
Tak.