realistic Dzieki za nazwe . A jak wgrywasz piosenki z pc ? Bo nie wiem czemu ale nie moge Podlaczyc jako pamiec przenosna
realistic czyli normalnie wykrywa jako dysk , spróbuje od nowa ---------- Post dołączono o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- okey jakos udalo sie wgrac muzyke . A powie mi ktos jeszcze jak sie nazywa standardowy odtwarzacz mp3 ? bo w tym nie wiem ale chyba nie ma opcji SZUKAJ
NqX Masz na myśli Apollo? Napisane za pomocą SwiftKey X, wysłane przez SG Mini android 4.1 Jelly Bean za pomocą Tapatalk 2
Snik3rs a znacie moze jakis program ktory zrobi taki pasek ? ---------- Post dołączono o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- i mam jeszcze problem bo gdy podpinam telefon pod laptopa pokazuje sie mi jako odtwarzacz multimedialny jak zmienic zeby sie wyswietlal jako dysk ? Ja polecam Power Toggle;) Wysłane z SGS2 JellyBean
Gnapek Ja polecam Power Toggle;) Dzięęęki 🙂 ROM mam od wczoraj i póki co żadnych problemów, wszystko śmiga elegancko 🙂 Kernel Siyah 4.0.1 😉
borkson Obiektywnie, czy po 48 godzinach działania bez przerwy, rom zaczyna się przymulac czy jest ok? Pytam o rezultat na stocku. Inne kernele mnie nie interesują. Wysłano z Samsung Galaxy S™ II
Snik3rs Troche zaczyna przymulac. Ale to juz chyba norma na cm10, przynajmniej na razie.. Jednak jest lepiej niz na czystym cm10 Sent from my iPad using Tapatalk
schreder Build 2 jest już dostępny. Ktoś filmik nagrał jak działa: . Changelog: SuperNexus BUILD 2 Changelog: Updated Source Code To Android 4.1.1_r4 (JRO03L) Updated APN List Added OpenVPN Support Added SIM Tool Kit (STK) Added Dock USB Audio Support For Samsung Car / Desk Docks Improved Scrolling Cache Reduced Boot Time Fixed NAT Detection In SIP Service Fixed Exchange Issue Fixed Gallery Thumbnail Generating Issue Fixed Rotation Issue In Camera Fixed External SD Card Detection Issue In Some Apps Fixed Data Activity Overlay When Disabled / Wi-Fi Is In Use
guma77 kurcze na filmie rom smiga elegancko, szkoda tylko ze nie ma bateri w % i wifi % :zdegustowany:
schreder @UP Gdzieś na xda jest mod pod CWM, który zmienia widok baterii na znaczek androida z % baterii. Możesz poszukać.
Mesaj Czy na samym dole ekranu są takie dziwnie rozmyte grafiki jak na filmiku? Widać np. przy przewijaniu ustawień, że te które wyjeżdżają od dołu się trochę rozmywają. Choć może to wina screen recordera.
GRIZZLY1 kurcze na filmie rom smiga elegancko, szkoda tylko ze nie ma bateri w % i wifi % :zdegustowany: xda-developers - View Single Post - [ROM][AOSP][JB][4.1.1] SuperNexus - I9100 - BUILD 2 [11-08-12] Ja instalowałem ten pierwszy-ICS, wokól liczby są 2 pól okręgi. Ma ktoś tak że po nacisnięciu klawisza w celu wybudzenia to pojawia siw na 1 sekunde głowny ekran a po nim dopiero lock screen? Tak jak to było kiedyś na ostatnich buildach GB
Snik3rs czy nowy BUILD wgrywaliście z full wipe, czy tylko dalvik i cache? Jeśli z dalvik i cache to dogrywać jeszcze raz gApps czy nie?
GRIZZLY1 @up, nawet z samym wipe dalvic cache i cache to gappsy trzeba dograc jeszcze raz. Ja wrocilem do build 1 bo wiekszych zmian nie zauwazylem i denerwoalo mnie to co napisalem wyzej odnosnie lockscreena. Zmienialem tez kernel i to samo, ktos na xda o podobnej sprawie wspominal