Też miałem ten sam problem. Spróbuj wgrać 2.2 i potem wrócić do 2.3. Wgrywając oficjalne RUU 2.3, kiedy masz już 2.3 na telefonie, to instalator nie nadpisuje dosłownie wszystkiego. Kiedy wgrasz 2.2, po czym wgrasz 2.3 to instalator nadpisze Ci dosłownie wszystko (jeśli jesteś uważny to zauważysz to po nieco dłuższym czasie instalacji ROMu). Problem z pewnością ustąpi. Tak było w moim przypadku. Zrób tylko kopie zapasowe SMSów, kontaktów i czego tam jeszcze uważasz :DD i zrób to co napisałem- powrót do Androida 2.2 przez oficjalne RUU, po czym wgrywasz 2.3 przez oficjalne RUU. Jeden z moich wcześniejszych postów:
Dobra, poradziłem sobie z problemem.
A więc pomyślałem sobie, że może cofnę się do stockowego Froyo, po którym jeszcze raz wrócę do Gingerbreada. Robiłem następujące kroki:
Wszedłem na stronę
Forum po zmianach, link nie działa i postępowałem zgodnie z instrukcją do S-ON.
Pobrałem plik RUU_Bravo_HTC_WWE_1.21.405.2_Radio_32.36.00.28U_4. 06.00.02_2_release_126984_signed.exe na komputer i uruchomiłem instalator
Podczas instalacji wystąpił mi jakiś błąd w instalatorze, po którym telefon uruchomił się w trybie hboot. Widziałem, że wersja hboot i inne parametry są przestarzałe, więc uruchomiłem instalator Gingerbreada z myślą, że on to nadpisze. Tak też się stało.
Teraz mam całkowicie nowego 2.3 i nie ma żadnych problemów
Co prawda temat, z którego pochodzi ten post dotyczył innego problemu (przy starcie uruchamiał mi się tryb samochodowy), ale możesz mi wierzyć, że problem z czarnym ekranem również u mnie występował (oba błędy pojawiły się niemal jednocześnie, z resztą nie tylko mi z tego co zauważyłem - przyczyną mogły być ostatnio obecne w Polsce upały)
:mrgreen: Napisz czy pomogło
😃