Witam, od 2 dni mam Htc One X, przesiadłem się z Samsunga galaxy Note. Po naładowaniu telefonu do pełna nie ma żadnych dźwięków chociaż telefon jest na profilu standart. Nie ma ani dźwięków klawiatury ani w odtwarzaczu muzyki nic się nie dzieje żadnej piosenki nie chce odtworzyć tylko przewija na kolejną. Po ponownym uruchomieniu telefonu wszystko wraca do normy. Może to w ustawieniach coś? Wersja systemu 4.0.3 wersja oprogramowania 1.28.401.9. Proszę o pomoc z góry dziękuje 🙂
Zaktualizuj soft - wyszły już dwa nowsze oprogramowania (Ustawienia → Informacje → Aktualizacje oprogramowania → Sprawdź teraz). Powinno się poprawić. Jeśli nie, to dopiero będziemy kombinowali.
Właśnie wpadłem na to i zaktualizował mi się do 1.29.401.11. Jutro napisze czy problem ustąpił jak mi znowu tel padnie
---------- Post dołączono 04-08-12 o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano 03-08-12 o 13:21 ----------
Problem ustąpił po aktualizacji 🙂
No to zamykam.
EDIT: Otwarte na prośbę użytkownika.
Mam identyczny problem: już po raz kolejny po odłączeniu od stacji dokującej tylni głośnik przestaje działać. Pomaga tylko restart telefonu. Codziennie muszę restartować HOXa co doprowadza mnie do szału. Jest to dla mnie bardzo ważne bo nie dość że mam poustawiane masę alarmów to jeszcze nie można się do mnie dodzwonić bo zwyczajnie nic nie słychać 🙁
Wersja oprogramowania?
Wysyłane z mojego EndeavorU za pomocą Tapatalk 2
Najnowsza, stock. 3.14.401.31