cubawwy W sumie fajny program. Dosc intuicyjny, sporo opcji i niezawodna funkcja powiadomiem 🙂 Irytuja tylko reklamy. Przydala by sie jakas platna licencja ktora usuwala by je 🙂 Wysłane z mojego HTC One X
SoftWrighters Aplikacja jest we wczesnej fazie rozwoju, jednak z pewnością, gdy użytkownicy będą z niej zadowoleni, zostanie wprowadzona płatna wersja która usuwa reklamy.
SoftWrighters Na markecie niedługo pojawi się wersja 1.2.0. Co nowego? - możliwość wyłączenia działania w tle aplikacji (na prośbę Użytkowników) - poprawiony widok rezultatów - aplikacja działa nieco szybciej - drobne poprawki Zapraszamy do aktualizacji:)
kristerr No to dostępne są już wszystkie najważniejsze krajowe europejskie ligi i Liga Mistrzów. czy planujecie coś więcej?
emarcin Na markecie niedługo pojawi się wersja 1.2.0. Co nowego? - możliwość wyłączenia działania w tle aplikacji (na prośbę Użytkowników) Czy ta opcja jest dostępna w wersji z reklamami bo jakoś nigdzie jej nie widzę. Wysyłane z mojego GT-P7320 za pomocą Tapatalk 2
SoftWrighters Tak, jest dostępna. Znajduje się w głównych ustawieniach aplikacji (będąc w ekranie głównym aplikacji naciskasz przycisk Menu i włączasz ustawienia).
emarcin No więc tak na Galaxy S2 opcja jest ale na Galaxy Tab 8.9 LTE już tej opcji nie ma Wysyłane z mojego GT-P7320 za pomocą Tapatalk 2
SoftWrighters Ok. Dziękujemy za raport 😉 Najprawdopodobniej jutro na Google Play pojawi się wersja z poprawką 🙂
emarcin Teraz wszystko jest ok na tabie, swoją drogą postanowiłem wesprzeć i kupiłem wersję pro :PP Mam jeszcze jedno pytanie czym jest spowodowane to, że obserwować mecz można dopiero na 15 minut przed rozpoczęciem? Jeżeli jest taka możliwość to wg mnie lepiej by było gdy ten czas został wydłużony od początku dnia, fajnie by było z rana zapisać sobie "swoje" mecze do obserwowania za jednym razem, a nie tak jak teraz 15 minut przed każdym meczem? Druga sprawa czy podczas dodawania do kalendarza systemowego nie będzie lepiej jak tytuł kalendarza będzie od razu wypełniony nazwą danego meczu?