Witam istnieje jakaś aplikacja (sprawdzona) która będzie mi blokować numery zastrzeżone mam dosyć odbieranie głupich telefonów z mbanku czy innego rodzaju shitowych call centerów, mój telefon to HTC Wildfire S (może w nim samym jest gdzieś taka opcja i nie potrzebuje programu)
Programu nie znam ale ja np w Play mam zablokowane to w p24 bo daja taka mozliwosc i teraz zero zastrzezonych nr tylko dzwonia z nieznanego dla mej ksiazki adresowej, czyli nie odbieram he he
Wiem ze jest taka opcja w sieci ale to nie blokuje rozmówców z call centerów niestety, a ze znajomych wszyscy pokazują swój numer wiec nikt po za reklamami do mnei nie dzwoni.
Możesz zablokować połączenia z numerów zastrzeżonych u operatora.W Plusie robi się to na stronie swojego konta,pewnie u wszystkich operatorów tak jest.
ja miałem ten sam problem z numerami i zainstalowałem program EasyFilter z "marketu" działa bez zarzutów, blokuje numery zastrzeżone i nie tylko:P polecam
Witam istnieje jakaś aplikacja (sprawdzona) która będzie mi blokować numery zastrzeżone
jeśli ci chodzi tylko o zablokowanie numeru zastrzeżonego to faktycznie Easy Filter świetnie to robi jest tam opcja zablokowania tylko numerów zastrzezonych całkowicie lub z informacją że ktoś próbował sie do ciebie dobijać lub do wyboru więcej
Root call blocker
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2