Witam:) mam wgrany jakiś trickdroid, chciałbym wrócić do firmowego... skąd mogę ściągnąć?
Pozdrawiam:)
Do wyboru do koloru
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1543588
Htc Desire & AOKP by Preston74
no właśnie... ściągam 3 raz i za cholerę nie chce mi zainstalować... wyskakuje błąd przy instalacji... mam wersję S4 czyli ten pierwszy link, dobrze myślę...?
5 ruu ze strony filefactory powinno być ok
a nie 6... ?🙂
Może być nie zauważyłem, a jeśli nie zadziała to musisz zamknąć bootloader. Cytat z xda
Make sure you are running the RUU in your bootloader. If that still doesn't work, relock your bootloader by doing: fastboot oem lock
Make sure you are running the RUU in your bootloader.
If that still doesn't work, relock your bootloader by doing:
super, bardzo Ci dziękuję, zamknę i spróbuję🙂
---------- Post dołączono o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------
a nie masz moze jeszcze pomyslu, dlaczego nie widzi mi telefonu? zainstalowalem to oprogramowanie htc sync manager i jest ciagle "waiting for devices" ...:/
Przy podłączeniu fona wybierz opcję htc sync manager
Ustawienia - podłącz do komputera - domyślny tryb połączenia tam wybierasz lub zaznacz zapytaj mnie (wtedy będzie zawsze pytać jak chcesz być połączony)
i dalej nic... połączony z tą aplikacją, mogę synchronizować a jak wpiszę fastboot devices to nic nie pokazuje...
Ta aplikacja służy tylko do synchro, żadnej komendy nie wydasz. a debugowanie usb masz włączone
no wlasnie wlaczone... nie kumam czemu komp go nie widzi:/
A w telefonie wszedłeś w fastboot ?
aaa widzisz... nie 😛 hehe próbuję🙂
---------- Post dołączono o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------
ej ale teraz mi sie nie chce system włączyć, wchodzi mi ciągle w opcję fastboot...
Tam masz opcję reboot a jak dalej nic to odpal teraz ruu powinno załapać
Wszystko gra i działa 🙂 dzięki raz jeszcze!
Witam.
Trzeba mieć konto premium. Można gdzieś pobrać za free??
Normalnie dajesz free download i czekasz do odliczenia i ściągasz
Wysłane z mojego HTC One S
Dziwne. U mnie pojawia się informacja że plik na więcej niż 500MB i jest dostępny tylko dla kont premium
Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2
Masz link
http://d-h.st/nwQ
Próbowałem wszystkiego co pisaliście i wywala mi za każdym razem błąd połączenia usb . Może coś robię źle, tylko co?