Siemka.
Tak jak w temacie mam problem z wyborem telefonu. Zastanawiam się nad dwoma telefonami : Sony Ericsson Neo V czy może Sony Xperia P ? Lliczę na Waszą pomoc.
Pozdrawiam .🙂
Oczywiście że Xperia P. Dwa rdzenie,świetne wykonanie,super ekran i bardzo dobrze gra
Zgadzam się, ale jedyne co mnie niepokoi w Xperii P to nie za dużo pamięci i brak slotu microSD, a lubię sb pograć i posłuchać dobrej muzy 🙂
My doradzamy pod względem wydajności i w tym aspekcie zdecydowanie wygrywa Xperia P, ale jeśli uważasz, że za mało pamięci to zostaje Ci Neo V. Decyzja należy do ciebie.
Wysłane z Evo 3D by matw4.
Nie wiem naprawdę bardziej jestem na.stawiony na Xperię P jedyna moja obawa to tylko ta pamięć po za tym nic więcej .
Chociaż myślę , że by wystarczyło.
Ja posiadam karte16 GB, 14 GB dla użytkownika. Mam ma niej 4gb muzyki, kilka gierek : nova 3, asphalt 7, dead tiger, shutdown, max payne.. I spokojnie mam jeszcze jakieś 4gb. Więc sam musisz się zastanowić czy więcej Ci potrzeba, bo to ze Xperia P jest lepsza to oczywiste.
Obecnie mam tel. z kartą 512mb i mam na nim samą muzykę i nawet wystarcza na moje ulubione kawałki .
A myślę, że powinno mi wystarczyć i te 16GB.
Mam jeszcze takie pytanie: Czy te 16GB pamięci jest pełne czy np kilka GB dla użytkownika? Jak w przypadku Xperi U.
Sony sprzedaje teraz neo v jako xperie neoL, moze nie jest lepsza od xperii p , ale za to jest znacznie mniejsza, a to duza zaleta.
Czy te 16GB pamięci jest pełne czy np kilka GB dla użytkownika? Jak w przypadku Xperi U.
ktoś tu pisał zdaje mi się, że dla użytkownika chyba jest 14 gb.
Niestety tylko 11,3 GB i 2 GB na aplikacje.
Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
Moim zdaniem i tak wystarczy, spokojnie upchasz sie w tą pamiec. Ja mam 1000 utworów i zajmują 8,5GB 🙂
@up
Zależy jakich utworów, np. u mnie ciężko dopatrzeć się piosenki poniżej 320kbps, a takie ważą około 10MB/sztuka 😉
Xperia Sola ze slotem na microSD. Tańsza od P, droższa od plastikowozłomiastej Neo V. Proste.
Zgodzę się z tobą, sony może wydać cały alfabet smartfonów bez slotu na microSD, a sola jako jedyny póki co produkt od sony ma ten slot.
__mlody__ a czy te 11,3 wystarcza do średniego użytkowania ?
Zależy dla kogo... To już musisz sam wiedzieć...
Dziękuję za wszystkie podpowiedzi i rady.
Ostatecznie kupiłem Sony Xperia Solą i jestem bardzo zadowolony :-D
Temat do zamknięcia.