Witam! Mam problem, zainstalowalem skype i chcialbym prowadzic rozmowy z użyciem kamerki w tablecie. Niestety gdy podczas rozmowy wlacze kamerke, u drugiej osoby obraz sie ciągle ładuje a umnie nie wyswietla obrazu z kamerki.
Prosze o pomoc.
Z tego co mi wiadomo i przeczytalem tablet nie obsluguje kamerki posczas wideo rozmów.
Wysyłane z mojego A72B za pomocą Tapatalk 2
Czekamy na aktualizacje ze strony NTT 😉 skype nie potrafi kamerki znalezc.
Potwierdzam. Strasznie mnie to zirytowało ponieważ był to jeden z głównych powodów dla których go kupiłem.
Cześć mam pytanie o tablet NTT a72b czy lewy głośnik działa czy działa ciszej od drugiego. Bardzo proszę o odpowiedź. Cześć i dzięki.
Do takich spraw zakłada sie oddzielny temat. Nie, obydwa grają z taką samą głośnoscią.
mogę pomóc w uruchomieniu aplikacji Skype na tablecie NTT A72B; normalnie jak napisał autor postu nie działa kamera; po poprawce można bez problemu prowadzić wideo rozmowy; dodatkowo instalacja Adobe Flash Player który oficjalnie nie jest wspierany na Android od wersji 4.0; kontakt: serwis Konin, neutrin.electronics na gmail.com
Mnie po aktualizacji skype i gg ruszyło.
Po aktualizacji do jakiej wersji? I czy masz wideorozmowy?
Edit
Wideorozmowy na Skype działają na romie od Xliopera
Działają też normalnie na ostatniej aktualizacji. A przynajmniej u mnie nie było z tym, żadnego problemu.
U mnie na sofcie 27122012 nie odpalała kamera, widziałem tylko drugą osobę.
To nie wiem, ale ja rozmawiałem normalnie z kuzynką w Anglii i wszystko chodziło. Może to też wina wersji Skypa była.
Skype od początku działało i działa a GG po 1 aktualizacji, po 2 przestało działać (GG) i dalej nic nie robie.
Po zdrówka Wiesiek.