witam, posiadam od niedawna x10 mini pro, i nie jestem z niej zadowololny z nastepujacych powodow:
1- chyba najwazniejszy - bateria pada po 5-6 godzinach wylaczalem wszystkie aplikacje advadced task killerem, lecz to nie pomaga
2- telefon strasznie zamula, nie chodzi czesto aplikacje sie zwieszaja, nawet po polaczeniach musze czekac minute zeby sie zbudzil , tego naprawde nie idzie juz zniesc
3-ten telefon sam automatycznie pobiera mi jakies niewiadomo jakie rzeczy, w uzyciu danych mam pokazane ze wszystko to sciaga system android, ma najwiecej pobieranych MB, wylaczylem transfer danych, jednak on i tak robi swoje (zastanawialem sie czy to nie przypadkiem jakis wirus)
sa to 3 glowne powody , jest jeszcze wiele innych ale mysle ze te 3 najbardziej mi przeszkadzaja
mam zainstalowane tylko najbardziej potrzebne aplikace,jest ich mniej wiecej 10 tj: youtube, gmail, gmaps, gtranslate , oraz te do wifi i stanu baterii
chcialbym zmienic caly system - soft na taki ktory bedzie plynnie, szybko chodzil, nie zacinal sie, i nie zabieral baterii - tak aby tel. przy nie za duzym wykorzystywaniu wytrzymywal conajmniej 24 godziny
prosze o podanie mi wszystkich wersji softu jakie sa dostepne na moj telefon z krotkim opisem ile baterii zuzywaja i czy stawiano w nich na wydajnosc czy na wyglad
prosze o pomoc, flashowalem wczesniejsze telefony ktore posiadalem i nie boje sie ryzyka czarnego ekranu 😃