Szykuje się na kilku dniowy wyjazd, zastanawiam się czy nie dokupić do swojego Nota Powerpacka takiego jak w linku poniżej. Teraz pytanie do was czy ktoś może używał takiego rozwiązania ? nie jest to firmówka od samsunga i martwię się czy ta bateria nie padnie po kilku naładowaniach itd.
BATERIA ZEWNĘTRZNA - POWER BANK 3000mAh DO GALXY NOTE i9220 N7000 - czarny
Moim zdaniem to nieciekawa chińszczyzna, o pojemności daleko mniejszej niż deklarowana. Lepiej kupić zewnętrzny, uniwersalny power bank dobrej firmy.
Ja posiadam Power Pack Sony oznaczenia już dokładnie nie pamietam ale taki w kształcie tubki. Baterie naładuje od 10% do 60-70%
czemu do 70% więcej nie da rady ?
Prosta sprawa - ma zpaewne jakieś 2000-2200 mAh, co się przekłada na naładowanie ok. 50% baterii w Note. Jest już temat w dyskusji o możliwościach przedłużenia życia Note'a na baterii, poszukaj
Temat czytałem, szkoda ze samsung nie wydal powerpacka tak jak do sgs2 bo to fajna sprawa. A chiński noname jest ryzykowny.
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
Bateria ma 2000mAHh, napiecie wychodzace 1A wiec laduje szybko ale tak jak pisalem do tych 60-70%
A ja lubię duże. Markowe. W poniedziałek dojedzie:
10000mAh Portable Power Bank for Mobile Devices : Rechargeable Batteries : Maplin Electronics
Myślę że wystarczy na dłuższe nawet wyjazdy.