Witam
Niestety od pewnego czasu widoczne u mnie są litery ( klawiatura dotykowa ) na ekranie. Generalnie nie zwracam na to uwagi, ale wada jest.. Defekt widać w szczególności na szarym tle.. Miał ktoś taki problem, ten typ tak ma czy serwis? Z góry dziękuje. Pozdrawiam.
Ten typ tak niestety ma. Oddaj go do serwisu to powinni wymienić wyświetlacz.
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
Co to znaczy "Ten typ tak niestety ma." ? Pierwsze słyszę o takim problemie, raczej jest to pojedyncza wada nadająca się do serwisu. U mnie taka przypadłość nie występuje.
Wypalanie sie monotonnie wyswietlanych obiektow co do matryc jest glowna boloczka maryc plazmowych w lcd sporadycznie sie to zdarza ale jednak jest takowa mozliwosc (moj stary monitor tak mial) pytanie takie ile czasu sie ta klawiatura w trybie ciaglym swiecila i czy tylko klawiatura ci sie odbila czy i np tapeta
Po uzywaniu Torque przez 3 godziny też zostały ślady po cyfrach. Bardzo widoczne na jasnym tle.
Wysyłane za pomocą Tapatalk 2
Ja mam na stałe wypaloną na ekranie górną belkę. Jest to bardzo widoczne w pozycji poziomej, taki jasny pasek.
Też wybieram się z tym do serwisu na wymianę wyświetlacza, ale to dopiero jak zużyje folie ochronną na ekranie.