Witam,
to mój pierwszy post na forum. Do niedawna byłem szczęśliwym użytkownikiem HTC Desire Hd. W pewnym momencie telefon podczas używania przeglądarki internetowej (standardowej) zaciął się, dotyk nie reagował, tylko przycisk power działał. Po wyjęciu baterii uruchomiłem telefon ponownie, zawsze to pomagało, gdyż parę razy miała miejsce taka sytuacja że dotyk nagle przestawał reagować, ale wyjęcie baterii zawsze pomagało, teraz nie. Wyjmowałem i wkładałem baterię kilkanaście razy i nic. W tej chwili telefon uruchamia się ale nie mogę wpisać pinu, wifi działa, wskaźnik reaguje na zmianę zasięgu,bateria ładuje się, ale ekran ani przyciski pod ekranem nie.
Telefon nie był rootowany, jest na gwarancji, nie upadł. Ale bardzo zależy mi na smsach i kontaktach bo wiem jak oddam go do serwisu to je utracę. Kontakty podobno mogę ściągnąć z konta google. Czy jest jakaś możliwość ich odzyskania? Za pomocą komputera ?
Telefon po podłączeniu do komputera się tylko ładuje i nic więcej. Zainstalowałem ActiveSync ale on nie wykrywa połączenia z telefonem.
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
Ronin2