Witam
Podawajcie tytuły które działają na tym telefonie. Od siebie dodam GTA 3 , Where is My Perry , Music Hero , Angry Birds the Space.
Te 3 ostatnie nie są wymagające ale postanowiłem wymienić.
Piszcie co działa a co nie 😉
Wysłano z Xperii U!
Wszystkie gangstary 😉
Wyslano z mojego E15i, za pomocą Tapatalk2
Asphalt 7, Dead Trigger, Trial X2.
Wszystkie chodzą elegancko. Jestem ciekaw jak będzie działać Dead Space, Modern Combat 3 i Max Payn.
Uciułam trochę kasy, to pewnie zapoluje na Dead Space i dam cynk, chyba że ktoś mnie uprzedzi 😃
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś opisał płynność gier typu N.O.V.A 3, Modern Combat 3, dead space. Przymierzam się do kupna Xperii U lub Soli, z tym że na youtubie NOVA 3 minimalnie klatkowała na Soli i trochę mi się smutno zrobiło>🙁
Co do Max Payna to działa tak jak należy;)
Riptide GP śmiga 🙂
Polecam jeszcze Offroad Legends, które może nie jest bardzo wymagającą grą, ale chodzi idealnie na XU. Do tego gra jest wciągająca.
Wysyłane z mojej Xperia U za pomocą Tapatalk 2
Modern Combat 1, 2, 3, chodzi BARDZO PŁYNNIE! :E Polecam Ewa Wachowicz
NOVA 3 nieźle klatkuje, nie mam pojęcia dlaczego. Inne wymagające gry chodzą perfekcyjnie. Może z jakimś custom romem będzie lepiej.
Wysyłane z mojej Xperii U
Ja problemow z grami 3d nie mam. Testowalem Dead Trigger i Tiki Kart 3d
ooo a jak zainstalowałeś Dead Trigger? mi wyskakuje że telefon jest nieobsługiwany ;(
Bez problemu, pobrałem z Google Play
Screen z rozgrywki jakoś dziwnie wyszedl, podczas gry na telefonie nie ma zadnych problemow.
Ja nie mam opcji pobierz , pisze urządzenie nieobsługiwane.
Wysłano z Xperii U 😃
Ciekawe, macie brandowany soft? U mnie elegancko gierka smiga, bardzo plynnie, jeszcze jakis czas temu sie aktualizacja do gry sciagnela.
Dead Trigger na brandzie Playa śmiga wyśmienicie. 😛
Na sofcie t-m również dobrze działa 😉
Jak widać nie jest zgodne. Ale spróbuje przez stronę internetową bo swego czasu Instagram mi nie chciał się pobrać z tego samego powodu , a przez stronę internetową udało się bez problemu. Mówiąc strona internetowa mam na myśli google play przez przeglądarkę.
EDIT : Tak jak myślałem. Przez przeglądarkę WWW wszystko śmiga.
A jaki masz soft, ze takie cuda sie dzieja?
Rom mam najnowszy niebrandowany.
Czy Settlers hd będzie działać na U?
No własnie testował ktoś, bo też mnie ta gra interesuje