Ja miałam identyczną sytuację z przyciskiem power wpadał do środka aż w końcu całkowicie się zapadł:-( niestety wysłałam do serwisu,telefonu nie miałam równe 10 dni bo czekali na dostarczenie części zamiennych naszczęście naprawili i wszystko działa.
Jednak z moich własnych spostrzeżeń jakość wykonania tego telefonu to jakaś masakra.....problemy z przyciskami z klapkami z pękającą ramką wokół ekranu...Zaczynam się już zastanawiać nad tym czy po prostu telefony szczególnie te z pierwszych partii nie były robione na szybko zanim pojawił się android 4.1 zanim miał wyjść iphone 5 , chcieli zaskoczyć funkcjami które później mają być dostępne w pakiecie androida 4.1 głównie chodzi o s- voice i google talk....nie wiem czy chęć zysku nie była tu ważniejszym czynnikiem niż dobre wykonanie telefonów! zawsze chwaliłam samsunga za jakość wykonania ale tutaj taka wtopa...... Wiem że niektórym nic się nie dzieje ale za dużo jest ludzi którzy narzekają na jakość wykonania,zdecydowanie za dużo...........
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2