awygo Możesz mieć czarne tło, ale ekran i tak będzie włączony. Czy włączony ekran, który nie wyświetla żadnego obrazu (jest czarny) zużywa więcej energii niż wyłączony? ---------- Post dołączono o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Czyli dla naszych telefonów lepszym będzie Vibration Notifier ? Wypróbuj sam. Wybierz ten, który będzie Ci najlepiej odpowiadał.
rizar zainstalowalem ten program Lg touch led i jakoś niespecjalnie to działa, niby mam włączone a klawisze sie nie swiecą, trzeba tam coś więcej konfigurować?
macias13_84 Można ustawić częstotliwość mrugania? Wszystko działa ale trzeba ustawić aplikacje które ma monitorować w moim wypadku Go Notification EX i wszystko działa OK
nolbi Tak trudno jest pobrać radio z marketu? Najczesciej domyślne apki systemowe to lipa, nie tylko w telefonach @robertst NoLED ma chyba takie funkcje NoLEd używałem na SGS + i jest moim zdaniem dobry i spełniający swoje założenia. Na LG 4x hd też go już zainstalowałem
wojtek9972 NoLed też mi się podobał kiedyś na moim S2 ale ktoś wcześniej się tu wypowiadał że na LG 4x działa trochę inaczej, bo powoduje włączenie całego ekranu chociaż pozostaje on wizualnie czarny. Wiąże się to z większym poborem energii.
Grafet Witam wszystkich - to mój pierwszy post 🙂 Mam pytanie odnośnie programu z tytułu wątku. Telefon jest zrootowany, aplikacja pokazuje mi, że urządzenie nie jest kompatybilne. Program pobrany z marketu. Jakieś pomysły ? Dzięki Pozdrawiam Grafet p.s. Jeśli to zły dział, to przepraszam i proszę o przeniesienie.
adrianekg Czy włączony ekran, który nie wyświetla żadnego obrazu (jest czarny) zużywa więcej energii niż wyłączony? To chyba jasne, że tak?
GAViii Witam wszystkich - to mój pierwszy post 🙂 Mam pytanie odnośnie programu z tytułu wątku. Telefon jest zrootowany, aplikacja pokazuje mi, że urządzenie nie jest kompatybilne. Program pobrany z marketu. Jakieś pomysły ? Dzięki Pozdrawiam Grafet p.s. Jeśli to zły dział, to przepraszam i proszę o przeniesienie. Najnowsza wersja z marketu tak reaguje. Pobierz z tematu na xda. Tak ogólnie ta appka tylko początkowo działała dobrze, potem klawisze świeciły ciągle jak przyszedł SMS. Ustawienia były dobre, a jednak coś przeszkadzało w poprawnym działaniu. Sądzę, że Power Saver systemowy może mieć jakiś związek. Wydotykane przez P880
vonKamil Najnowsza wersja z marketu tak reaguje. Pobierz z tematu na xda. Tak ogólnie ta appka tylko początkowo działała dobrze, potem klawisze świeciły ciągle jak przyszedł SMS. Ustawienia były dobre, a jednak coś przeszkadzało w poprawnym działaniu. Sądzę, że Power Saver systemowy może mieć jakiś związek. Wydotykane przez P880 Dokładnie, power saver powoduje wariowanie LED Not.
AD2005 Pokazała sie wersja na 4xHd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uniquedroid.notifications.lg.p880 , kupiłem, zrobiłem root i działa. Jedyne niedociągnięcie jakie znalazłem to brak rakcji na skrócenie czasu zapalenia podswietlania, zmniejszyłem z 200 do 50ms a dalej tak samo świeci. Chciałem dla zaoszczedzenia baterii żaby króto błyskał . Poza tym wszystko działa, wart tych 3,5 zł.
hrSzulecki Przetestowałem właśnie wersję dla wszystkich - niededykowaną. Powiadomienia działają dobrze i błyskają sobie pięknie. Niestety po odblokowaniu przyciski podświetlają się na stałe - mimo iż w ustawieniach ekranu są wyłączone. Poszło do kosza...
olszewsb U mnie aktywowanie aplikacji powoduje wylaczenie metody swipe oraz to że pisany teksty jest wypowiadany na głos :confused: Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
hrSzulecki Pokazała sie wersja na 4xHd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uniquedroid.notifications.lg.p880 , kupiłem, zrobiłem root i działa. Jedyne niedociągnięcie jakie znalazłem to brak rakcji na skrócenie czasu zapalenia podswietlania, zmniejszyłem z 200 do 50ms a dalej tak samo świeci. Chciałem dla zaoszczedzenia baterii żaby króto błyskał . Poza tym wszystko działa, wart tych 3,5 zł. Czy ktoś jeszcze sprawdził jak stabilnie to działa na JB i czy nie szaleje tak jak wersja "dla wszystkich"?
moralez00 U mnie na jb po włączeniu tego czyta mi każdy przycisk na klawiaturze. Ktoś wie co z tym zrobić żeby ładnie chodziło? Wytaptalkowane z 4X
krzysztof26 A moze ktos by sie podjal potestowania takiej apki [ATTACH]43360[/ATTACH] Pisałem sobie dla L9 ale ciekaw jestem czy zadziała też na innych LG. Oczywiscie wymaga roota bo inaczej sie nie da. Stawiam piwko za informacje zwrotne.