Android 2.2.2. Nie widzę tam możliwości ustawienia centrum sms. Dziwne jest, że "upodobał" sobie jedną kartę z której śle smsy, a z innych nie chce... Te inne karty w innych telef działają ok. Włąsnie zaktualizowałem rom do najnowszego też bez efektu. Wszystko to stało się po tym kiedy wysyłałem szybkie kody do uruchomienia pakietu smsów w tak taku, a oni mieli jakąś awarię wczoraj. Panni aktywowała mi w końcu ten pakiet ręcznie, no ale to chyba nie ma związku bo w innym telefonie ten tak tak wysyła smsy... Go sms pro nie ma możliwości wyboru karty sim w momencie wysyłanie smsa, ale spróbuję i włożę tylko tego tak taka, ciekawe czy wyśle....
---------- Post dołączono o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ----------
Kolejne spostrzeżenie odnośnie karty. Nie wysyła ona smsów także w innym telef z androidem. W telefonie z system jakimś tam fabrycznym działa, a widzę że ma jakiś problem z androidami...
---------- Post dołączono o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------
Kolejne spostrzeżenie odnośnie karty. Nie wysyła ona smsów także w innym telef z androidem. W telefonie z system jakimś tam fabrycznym działa, a widzę że ma jakiś problem z androidami...
---------- Post dołączono o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------
Zainstalowałem Go SMS Pro...nie pomaga. W najbliższym czasie kupię chyba nową kartę i zobaczę, na obecną chwilę brak koncepcji...