Witam.
Zastanawiam się czy jest to możliwe....posiadam dwa telefony....jeden używam w pracy, drugi w domu.... i czy jest możliwość używania ich na przemian... bez ciągłego przekładania karty sim.....
Czy można posiadać dwie karty sim działające z jednym numerem ???
Tak. Idź do salonu i powiedz ze chcesz kartę tandem. Koszt 60zl doliczany do faktury. To są dwie karty SIM działające z jednym numerem. Pozdr
Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2
60zł netto.
Dziekuje Wam bardzo.
50zl netto a 61.50zl brutto dokładnie :-)
jest to jednorazowa opłata ....rozumiem ? czy nie rozumiem i płacimy co miesiąc ? Na jakiej zasadzie to działa ? Aktywne są dwa telefony ?
50zl netto a 61.50zl brutto dokładnie :-) Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2
Połączenia: T-Mobile Tandem=> T-Mobile.pl
60zl netto zwracam honor:-). Jednorazowa opłatą a karty są obie aktywne, ale naraz do sieci może być zalogowana tylko jedna.
Czyli jeden telefon wyłączony drugi włączony.
Wg mnie to się nie opłaca. Zamiast bulić 70zł co miesiąc wolałbym nosić dwa telefony..
Z tego co wyczytałem to jest jednorazowa opłata.
Mój błąd. Jednorazowa opłata. W takim razie opcja na +
Wiec wchodzę w to 🙂
Dzieki śliczne 🙂
Troszkę odgrzeję - czy orientuje się ktoś z Was - opcja drugiego SiM z tym samym numer jest dostępna w Plus?
Wlasnie nabyłem smochód który ma obsługę tel ale z SiM nie BT i w sumie można by z tego korzystać, wsiadając do auta włączam w S3 offline (TAG'iiem) i uruchamia się karta wbudowana w sprzęt w samochodzie... Tylko czy nasi operatorzy jeszcze to oferuja (PLUS)