Czy jest jakaś aplikacja/mod do LWW, po którym czujnik światła LWW zachowywał by się podobnie jak w Galaxy s3? Chodzi o włączanie ekranu gdy na niego patrzę, a wyłączanie gdy nie patrzę.
mnie ten bajer śmieszył;P ale nie wiem czy dobrze myśle, ale to chyba jest tak jak z tą blokadą, czyli jak widzi naszą twarz można odblokować. Pewnie wykorzystuje przednią kamere do wykrywania twarzy...więc baterie nieźle zżera....ale czy można to już nie wiem, choć wątpie by ktoś się tym bawił
Raczej chodzi ci o kamerke przednią. Czujnik światła to czujnik światła.
LwW ma bardzo fajny przycisk fizyczny wył/wł zasilania, więc to niepotrzebne i baterię by trawiło. W ogóle wszystkie przyciski LwW są genialne.
Fakt, chodziło mi o kamerkę przednią 😉
W ogóle wszystkie przyciski LwW są genialne.
Dla mnie niczym te przyciski się nie różnią od tych w innych smartfonach 🙂 Irytuje mnie za to przycisk aparatu, bo taki gumowaty jest.
Chyba chodzi o to?
Forum po zmianach, link nie działa
Tak. Testował to ktoś czy to działa na LWW? Wygodną też wydaje się być funkcja "Direct Call", że jak z kimś piszemy smsy i przyłożymy telefon do ucha to automatycznie dzwoni do tej osoby.
Jeśli chodzi o stay smart to
Smart Stay działa na SE Live bardzo dobrze. Niestety nie zawsze wychwyci mi oczy ;/ Świetną apka również jest Wave control.
U mnie ten czujnik patrzenia w ogóle nie działa. Inna sprawa że zakochałem się w wave control - świetne i bajeranckie 😃