Witam,
kiedyś zrobiłem kopię zapasową przez recovery ROMu stockowego HTC Sense 2.3 i wrzuciłem ją sobie "na wszelki wypadek" na mój dysk Google. Teraz pobrałem backup i kiedy chcę przywrócić go przez recovery (ClockWorkMod 5.0.2.0) to wyskakuje mi błąd sum md5 (różne wartości) i nie przywraca kopii zapasowej. Czy jest jakiś sposób, aby przywrócić tą kopię zapasową?
Wątpię żeby się dało:( program którym robiłeś coś namieszał ja tak miałem z ROM-menagerem za każdym razem wywalał błędy...
Teraz backup robię z pozycji recovery i wszystko gra:)
Kopię robiłem z poziomu recovery, przywracać próbowałem również przez recovery. W międzyczasie również rootowałem jeszcze raz telefon (po zrobieniu kopii zapasowej) i jeszcze raz wgrywałem recovery. Może sumy md5, które wtedy generował i teraz próbuje odczytać są różne, czy coś takiego i dlatego nie mogę przywrócić tej kopii zapasowej?
Mu się nigdy nie udało przywrócić kopii zapasowej robionej w recovery w 100% a ruu tym bardziej. Titanium backup za to działa jak złoto do takich rzeczy.
Upewnij się że masz ta samą wersję recovery w której zrobiłeś backup.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Mialem ten sam problem, nie zmieniajac recovery. Zmienilem tylko ROM i nie moglem przywrocic kopii. Na cale szczescie mialem druga troszke wczesniejsza i mi sie udalo
Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk