Czy wy zawsze kazda wypowiedz odbieracie jako atak ?? :facepalm::facepalm: Pytalem z ciekawosci czystej ... Aha no i jezeli uwazasz ze na andka sa gowniane gry to pozdrawiam . Podkrecanie procesora w telefonie to nie jest sztuka dla sztuki to naprawde potrafi dac kopa a z drugiej strony niektorzy bez flashowania romow , podkrecania nie moga zyc (ja sie do nich nie zaliczam) ale ich rozumiem a widze ty masz z tym problem ... Aha i 10 latek nie podkrecilby procesora w andku :rotfl: No i powtarzam to nie byl atak tylko zwykle pytanie szczerze nie spodziewalem sie tak bojowej reakcji .
Jurek male sprostowanie w U dla uzytkownika przeznaczone jest tylko 4GB pamieci nie 8 . 🙂
Zaryzykuje i zadam kolejne pytanie . Art czy kupiles G300 w wolnej sprzedazy czy w salonie play , orange(o ile jest tam dostepny) ? Chodzi mi o brand . Czy jest ta ochydna animacja startowa play lub orange jak sie wlacza telefon czy telefon jest czyscutki ? Dopytuje sie tak poniewaz kumpel chce kupic telefon i poprosil mnie o rade a ten G300 wydaje sie byc sensowy (fajny wyswietlacz nadspodziewanie dobra wydajnosc ) i dobra cena . Mam nadzieje ,ze nie zbesztasz mnie tak jak poprzednim razem .