Hej ostatnio zdarzają mi się czasem takie wypadki, że telefon sam się klika :PP tzn próbuje coś napisać na klawiaturce swype odrywam palec ale po ekraniku jeszcze sobie dotyk skacze. Dokładnie to co się dzieje gdy nam deszcz napada na telefon i wykrywa nacisk w miejscach gdzie nie mamy palca. Zdarza się oczywiście nie tylko podczas pisania. I ogólnie odczuwam spadek responsywności i jakości dotyku. Mam rozumieć że magiczna taśma pod przyciskiem się przeciera, może komuś się tak działo?
Wgrywałeś jakieś ROMy ostatnio? Dzieje się to tylko tam? Na jakim w ogóle siedzisz?
W tym momencie na Nexsus ICS CM9 od Tytunga i sobie chwalę. Dla androidów opracowano chyba tylko jeden słuszny sterownik dla ekranu, dla WP7 był inny. Więc wątpię czy to ROM zmienia, radio mam niezmienne od zawsze.
Zapomniałem dodać że digizer i tak jest utłuczony w jednym rogu, i tak do wymiany albo na sprzedaż.
Pytałem, bo pod JB wydali fixa, który miał usprawniać dotyk... no cóż, najwidoczniej digitizer zaczyna ci umierać. Dlatego też staram się nie korzystać z tego przycisku.
Dzięki za zainteresowanie, trzeba go popchnąć póki jeszcze działa, tylko czekam na bazę telefonów aż będzie skończona.