Witam, chciałbym mieć na telefonie aplikację Instagram, lecz jest to tylko dla Androida 2.2+.
Czy zmiana nazwy telefonu na inny/ zmiana cyferek Androida w build.prop coś pomoże?
Jeżeli tak, to na co ustawić, jeżeli nie, to czy jest inna możliwość wgrania tej aplikacji?
Wydaje mi się, że nie. Najprościej jest wgrać jakiegoś custom roma, z androidem 2.3.7, lub innego wyższego od 2.1 i wtedy bez problemu będzie można zainstalować ten program.
To nie nazwa telefonu decyduje o możliwości instalacji aplikacji, ale wersja oprogramowania, czyli 2.1, 2.2, lub 2.3.7
Nie działa na X8 instagram. Jednej osobie pomagałem wgrać, ale żadna wersja nie chciała się zainstalować.
Hmn, no nie wiem, ja zainstalowalam i dziala.
Sent from my iXperiA 8s using Tapatalk 2
Może, pamiętam, że jednej osobie nie chciało się zainstalować, mi także (specjalnie sprawdzałem). Chyba, że to złośliwość rzeczy martwych.
Skoro bez zmiany romu nie da się to trudno, może za jakiś czas odmieni mi się i znów wrócę do customów.
Wgraj customa, inaczej nie da rady.
Mam androida 2.3.7 i nie moge pobrac
Sent from my E15i using Tapatalk
Zmień rom. U mnie jest
Aplikacja jest zgodna z Twoim urządzeniem Era Sony Ericsson E15i.
Zmieniłem rom na DX v28 i nadal jest ten sam problem 🙁
Poproś kogoś żeby pobrał, a później wysłał ci instalkę
A nie ma cm 9 na twój telefon?
Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
ICS na x8? pls ten telefon jest i tak wystarczająco zamulony...
A czego Ty oczekujesz od tego telefonu? ?!
Wysyłane z mojego E15a za pomocą Tapatalk 2
A czego Ty oczekujesz od tego telefonu? ?! Wysyłane z mojego E15a za pomocą Tapatalk 2
Jest słaby, MiniCM9 nie daje żadnych korzyści w odniesieniu do CM7, więc jaki jest sens zamulać go jeszcze bardziej poprzez obciążanie go ICSem? Idiotyzm, chyba że wystarczy Ci telefon o funkcjonalności przykrywki od słoika.
Chodzilo mi o to ze czego on oczekuje od telefonu z kategorii "low-end" (czy jakos tak) ...
MiniCM9 nie daje żadnych korzyści w odniesieniu do CM7.
Daje dużo nowych rozwiązań i funkcji których nie ma na CM7
Chodzilo mi o to ze czego on oczekuje od telefonu z kategorii "low-end" (czy jakos tak) ... Wysyłane z mojego E15a za pomocą Tapatalk 2
To już nawet nie jest low-end. Low end to Galaxy Ace czy cokolwiek co działa w miarę płynnie z nowymi programami i nie wiesza się co chwilę
Proponowanie instalacji ICS-a na telefon, na którym android 2.1 nie działa płynnie to samobójstwo
To już nawet nie jest low-end. Low end to Galaxy Ace czy cokolwiek co działa w miarę płynnie z nowymi programami i nie wiesza się co chwilę Proponowanie instalacji ICS-a na telefon, na którym android 2.1 nie działa płynnie to samobójstwo
No niepowiedzialbym bym tak, u mnie ginger dziala szybko i ma wiecej wolnego ramu...
Stock 2.1 wyczyszczony całkowicie z syfu ma więcej ramu niż defaultowy gingercokolwiek. A i tak po instalacji kilku potrzebnych aplikacji zaczyna się muł całkowity