NCR Wychodzi na to, że jestem jedynym zadowolonym użytkownikiem SXS. Zawsze używałem telefonów tej marki (od SE T68i bodajże) i byłem zadowolony... Który to niby producent robi lepsze? SGIII lub iPhone za mini majątek? Przestańcie narzekac - jest wada, to trzeba zanieść do serwisu. Wszystko się może popsuć...
Budynio NCR. Ludzie myślą, że jak coś kosztuje 1500zł, to jest bezawaryjne. Bzdura - wszystko może się popsuć. A dla Sony należą się brawa, że przyznał się do błędu. Ja mam plamy, ale jeszcze telefonu nie oddałem do serwisu. W sumie to nie przeszkadza mi to, bo jest to prawie niezauważalne. Z telefonu ogólnie jestem kosmicznie zadowolony oprócz tego, że na pulpitach czasami zdarzają się mikroprzycięcia. Ale to wina optymalizacji, i powinno się to rozwiązać w aktualizacji do JB. Tak więc nie jesteś jedyny 🙂
franklyn Wycianales karte czy masz z salonu? Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2 Karty nie byly wicinane... Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2
jjacun ok, telefon juz zamowiony itp, zobaczymy jaka wersje dostane, tel moze bede mial juz jutro.. nie wiem dokladnie, powiedziala mi babka, ze moze piatek, moze cos szybciej.. 😛 slyszalem cos z tym flash playerem? o co chodzi? czy bede mogl ogladac filmiki na yt itp ? jest jakis program zastepczy?
Jaazik Ja mam 12w16 działa świetnie, jednak chyba nie są one dostępne w Polsce. Jeśli chodzi o antywira to jeśli nie będziesz instalował jakiś piratek to w ogóle nie instaluj. File manager to wg mnie Astro.
jjacun witajcie, tel juz mam w domu wersja 26, ogolnie pozyt. zaskoczony -tel bardzo sie nagrzewa (ics) tzn jeszcze normalnie nie ladowalem (tzn jest podlaczony do kompa ale uzywam) - czerwona diota