A więc tak jak w temacie, piszcie tutaj co znaleźliście w zestawie z telefonem od wspomnianych wyżej operatorów.
Wczoraj kupiłem na abonament w salonie plusa. Mam tel, słuchawki, kabel usb (nieakceptowalnie krótki heh), ładowarka. Nie mam niestety kabla HDMI i smart tagów.
W Orange dają: kabel USB, ładowarke, słuchawki i kabel HDMI.
Mam tak samo jak Ślepy.
A czy czasem zawartość pudełka nie zależy od producenta? W każdym salonie powinno być to samo..
Mi dali w Plusie w abonamencie Plus Firma:
Sony Xperia P, kabel USB, ladowarka sieciowa, kabel hdmi, 4 smart tagi, pokrowiec i folia ochronna na LCD.
Wszystko bylo ladnie spakowane i upchane w pudelko od Xperii P
Jak narazie plus wypada najlepiej
Ale tylko jak bierzesz na firmę :-D
Mam z plusa ale jako indywidualny i nie mam smart tagów ani HDMI. :-S
Wysłane z mojej Sony Xperii P za pomocą Tapatalk 2
Ale tylko jak bierzesz na firmę :-D Mam z plusa ale jako indywidualny i nie mam smart tagów ani HDMI. :-S Wysłane z mojej Sony Xperii P za pomocą Tapatalk 2
Dla mnie to beznadziejstwo ze na firme masz full zestaw a na indywidualnego totalny standart, moim zdaniem zestaw u kazdego operatora i w kazdej ofercie abonamentowej czy na karte powinien byc taki sam czyli taki jaki daje producent i tyle, bo w przypadku Sony sie tylko na tym cierpi bo Sony zawsze rozpieszczalo zestawami bardziej niz inni producenci.
ja mam zestaw kupiony w wolnej sprzedaży:
- Telefon Xperia™ P
- Xperia™ SmartTags x 2
- Ładowarka EP850
- Zestaw słuchawkowy MH750
- Kabel USB EC480
- Kabel HDMI IM-820
- Skórzany pokrowiec
- Folia na wyświetlacz x2
Orange:
Ładowarka, usb, hdmi, makulatura, słuchawki i chyba jeszcze jakiś telefonik.
T-Mobile:
Zestaw słuchawkowy, ładowarka, kabel ( czemu taki krótki?! ), telefon. Bieda ogólnie. Chociaż 2 smart tagi by dali.
Bo takie rzeczy tylko w. ...złodziejowo. A potem drą się w reklamach że u nich telefony najtańsze:)
Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2