Dzisiaj byłem w neonecie i zakupiłem A971, i przy okazji chciałem zakupić futerał z klawiaturą który mają aktualnie na wyprzy po 60zł. Klawiaturka opisana, że pod tablety 10cali to myślałem, że będzie dobrze. A pani z obsługi mnie zaskoczyła twierdząc, iż wczoraj próbowała go założyć i nie dało rady. Dobra nie będę się kłócił, bo skoro by pasowało pewnie chcieli by sprzedać. I mam teraz do was pytanie znalazłem taką klawiaturę na allegro napisane niby, że pod ten model, ale do końca nie wiem i wole się upewnić. Klawiaturkę potrzebuję szybko dlatego nie dzwonie do sprzedawcy, i pytam was bo już godzina wieczorna. Jeśli macie jakieś inne oferty klawiatur z allegro, to proszę też napisać. Z góry dziękuje. GOCLEVER Etui + Klawiatura do tabletów 10'' A971 (2531610733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
edit 😉 znalazłem na stronie producenta i ją zamawiam http://goclever.100sklepow.pl/etui-z-klawiatura-do-tableta-a971/ lecz dalej proszę o opinie.