Jak próbuje dodać zdjęcie przez galerię, to w pasku powiadomień ładuje sie do 100%, a następnie pisze ze nie zostało dodane. S III mam od niedawna i nie wiem co mam zrobić. Prosze o pomoc, z góry dziękuje 😉
Mam ten sam problem. I nie tylko ja 🙂
W wątku ogólnym dotyczącym facebooka był poruszany https://forum.android.com.pl/topic/16955-facebook/ i jak na razie nikt nie znalazł rozwiązania.
Dziwne u mnie wszyatko dziala na cale szczescie nic sie nie dzieje zdjecia moge przesylac bez zadnego problemu
Tapniete z mojego Galaxy S III za pomoca palcow 😉
No ale musi byc jakies rozwiazanie ??
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
---------- Post dołączono o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------
Przed chwilą ponownie spróbowałem dodać zdjęcie, i co ? dodało sie bez problemu, nie wiem od czego to zeleży
W takim razie wnioskuje, że to wina samej aplikacji bo ja też właśnie bez problemu dodałem zdjęcia.
Z drugiej strony nadal uważam, że to dziwne bo mam w domu dwa sgs3 i w przypadku tego drugiego nie ma żadnego problemu.
Tupnięte z mojego SGSu 3
Wiec odblokowalo sie to w podobnym czasie, dziwne, ale nie narzekam 😉
Pisałem już kiedyś w ustawieniach musi być że post jest publiczny dla wszystkich. Tak samo w aplikacji fb. Jeśli zrobisz że zdjęcie ma być udostępnione z pominięciem kogoś albo tylko dla kogoś to będzie się sypać.