Robo831 Tak wspaniale zarządza, że wyjdę z Tapatalk napisać SMS, wejdę i wczytuje od nowa... Także darujcie sobie oryginalne ustawienia. Teraz mam v6 supercharger i chodzi lepiej niż te ustawienia, ale i tak dzisiaj Ją chyba sprzedam, bo mam kupca 🙂 Wysłane z mojej Neo V, SwiftKey i Tapatalk 🙂
pawel1710 Miałem v6 supercharger, próbowałem różnych ustawień i na każdych po dłuższym użytkowaniu telefonu bez restartu było gorzej jak na oryginalnych systemowych ustawieniach. Telefon mulił, wszystko ciągle ładował od nowa itd. Na oryginalnych ustawieniach właśnie wszystko ładnie ładuje się do pamięci i nie trzeba czekać na ładowanie aplikacji od nowa. Zazwyczaj mam tylko około 50 MB wolnej pamięci RAM i wszystko uruchamia mi się niemal od razu.
xenu superchager to największe guano, jakie można wgrać... jakość kodu jest na najniższym możliwym poziomie a same tweaki też są bezsensu(100% pewności, że autorzy nie mają bladego pojęcia co owe wartości zmieniają, bo praktycznie nic nie zmieniają lub pogarszają) jedynie co można zrobić, to zainstalować programik minfree z marketu lub samemu ręcznie ustawić killera
Robo831 Jak widzę to Ty nie wiesz co zmienia. Memory optimizer zmienia to samo co ten głupi programik minfree i to samo robi się przez konsolę lub wgrywa się wartości do owego pliku. Sprzedałem Neo V, więc teraz mnie to nie obchodzi, a Wy się przekrzykujcie gdzie indziej, temat zostanie zamknięty. Dziękuję do widzenia.