przepraszam jezeli taki temat byl.
ja mam pytanie nie moge polaczyc sie z htc sync czy moze miec na to wplyw nie oryginalny kabel usb kabel posiadam o "nokii"
kabel od nokii jest kompatybilny , sam posiadam kilka różnych w tym od nokii motoroli i innych, używam zamiennie
to dlaczego nie pokazuje mi nawet wyboru polaczenia z komputerem?
proszeo pomoc krok po kroku co powinienem zrobic?
nawet tego zeby go podłączyć w celu zgrania plików na telefon? masz włożoną kartę sd do wildka?
Sprawdz ustawienia/podłącz do komputera i zobacz na co masz tam ustawione i zaznacz aby pytał się zawsze.
no chyba ze nie ma karty sd w telefonie to tak czy inaczej nie podlaczy ):
Co karta ma do wyboru połączenia
Ja swojego czasu jak mi karta padła i nie mialem zadnej w telefonie to mi nawet wybor polaczenia sie nie wysiwetlał. Nie wiem, byc moze była to wina romu, bo pozniej wgrałem inny na nową i działało (:
mam karte sd mam ustawione pytanie sie o podlaczenie i nic
sformatowalem i nic nie pomoglo nie pokazuje mi nawet wyboru czy dysk czy htc sync a mam ustawione zeby pytal
Przeinstaluj HTC Sync może rypły się sterowniki do USB dla androida. Bez działających sterowników USB dla Androida daje od razu w ładowanie. Sprawdź inny port USB. Podaj też dokładnie jaki masz system w PC i telefonie.
coś musi być nie tak z gniazdkiem w telefonie albo portem usb , powinno chociaż wykryć urządzenie o nazwie android generic... lub podobnej po podłączeniu
komputer wykryl podlaczone urzadzenie zmienialem port usb tylko ze telefon nie wykryl podlaczenia pokazala mi sie to tylko 1 i juz wiecej nie wlaczalo debugowalem takze usb i nic