Poszukuję programu, który nie pozwoli Androidowi na zamknięciu dowolnie wybranego programu (procesu).
Problem - przy pobieraniu pliku przez Operę i robiąc w telefonie coś innego Andrzej potrafi niejednokrotnie ubić to zaciąganie. Wiem, ze jest to normalne dla tego systemu ale w tym przypadku zależy mi by Operę zostawił w spokoju.
System Tuner - wymaga roota.
Jeszcze jakby kolego powiedział, która opcja za to odpowiada i jak ją ugryźć. Program jest nieco "gęsty".
W dowolnym task killerze musiałbyś zaznaczyć, które aplikacje nie mają być automatycznie zamykanie. Ja korzystałem z free advanced task killer, i opcja ta wpływała również na system.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arron.taskManagerFree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hcnJvbi50YXNrTWFuYWdlckZyZWUiXQ ..
Przytrzymujesz palec na danej apce, i wybierasz "exclude".
@StagG
Piszesz o free advanced task killer, a link prowadzi do Free Advanced Task Manager.
W każdym razie w Free Advanced Task Manager opcja o której mówisz nie działa, tzn. nie tak jak powinna i nie w przypadku Opery. Po pewnym czasie wywołana Opera przeładowuje stronę od początku >🙁 kicha